Martijn Kardol, Leids Cabaret Festival

kardolJong en aanstormend cabarettalent Martijn Kardol won in 2015 de Jury,- Publieksprijs en de Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival: ‘Een originele verteller met nu al een eigen stijl’.

Duizendpoot Kardol werkte in Londen in een jazzclub en kreeg daar zijn eerste echte zang en pianolessen. Terug in Nederland studeerde hij een jaar op de Koningstheaterakademie in Den Bosch, studeerde Sociologie en Zweeds aan de UVA en volgde aan de BNN University een opleiding tot radioprogrammamaker.

Naast zijn werk als producer van verschillende radioprogramma’s bij BNN maakt Kardol werk van cabaretvoorstellingen waarin pianospel en zang geen kleine rol spelen. Volgens het juryrapport van het Groninger Studenten Cabaretfestival is Kardol in staat het publiek op een bijzonder grappige manier te boeien met een volgslagen ongeloofwaardig verhaal.

Kardol is een van de deelnemers van het Leids Cabaret Festival 2016 en geeft in Podium Pitch een voorproefje uit zijn show. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Podium Pitch, zondag 7 februari 2016, om 14:30 u in de Stadsgehoorzaal, foyer Breestraat, Leiden. Toegang gratis!

YouTube voorvertoningsafbeelding