Redactie

redactieWie zitten er in de redactie van Podium Pitch?   

 

 

 

Annegien-lucasAnnegien Lucas: Sociaal Succes
In het dagelijkse leven coördinator Social Media bij de Koninklijke Bibliotheek en nu als aangename aanvulling aangeschoven bij de redactie van Podium Pitch. Maar niet alleen voor haar media-skills. Want haar sociale skills – zonder behulp van media – maken haar vrolijke en aanstekelijke aanwezigheid tot een succes.

Helen van Oosten

Helen van Oosten: Bewegend Begrip
Allround filmmaker. Een conceptueel denker die schrijft, regisseert en produceert. Ze praat beeldend, beweegt beeldend en heeft een beeldend creatief brein. Als redactielid bij Podium Pitch is ze onmisbaar met haar vooruitziende blik voor de mogelijkheden van bewegende beelden en het begrip Podium.

PodiumPitch - Gwen 3

Gwen Peroti: Technisch Talent
Als zelfstandig organisator van culturele evenementen voelt Gwen zich als vrijwillig redactielid van Podium Pitch als een vis in het water. Haar ervaring, haar koele kijk op de dingen en haar warme betrokkenheid zorgen voor een passend evenwicht dat nodig is tijdens de realisatie van elke pitch.

Maaike SchoneveldMaaike Schoneveld: Denkend Doener
Met haar jarenlange ervaring als LAKcursussen-organisator kent ze de wereld van kunst, cultuur en meer. Ze kent de mensen, de wensen, weet wat nodig is en niet te vergeten: hoe dit te bereiken! Mede door de rust die ze uitstraalt weet je dat je op haar kan bouwen. Ze regelt het zonder dat je het merkt! 

Esther SibbelEsther Sibbel: Tip-Top-Twitteraar
Nieuws, Nieuwe Initiatieven en Nieuwe Media; de rode draad moge duidelijk zijn. Dit, aangevuld met strakke tijdsplanningen bij een redactieoverleg en tijdens de talkshow goed geregisseerde twitterberichten, loopt de communicatie zoals gewenst. Over rood en strak gesproken: over haar rode laarzen en mooi vallende jurken wordt ook al druk gecommuniceerd.

Yael Vinckx

Yaël Vinckx: Hartelijke Host
Journalist bij NRC Handelsblad en Elle, schrijver van o.a. de familieroman ‘De oorlog van mijn moeder’ en presentator. Bedacht Podium Pitch in 2013 voor het NRC Debatcentrum en bracht de talkshow twee jaar later met veel plezier naar ‘haar’ Leiden. Het idee kreeg vorm in een periode dat subsidies op kunst en cultuur drastisch werden verminderd.

Ilse van Vliet

Ilse van Vliet: Grafisch Genie
Beroepsmatig houdt zij zich bezig met webredactie, schrijven, PR en diverse communicatieprojecten. Voor Podium Pitch is ze de bevlogen, drijvende kracht achter de opmaak van de promotie-uitingen als grafisch vormgever. Maar ook tijdens de productie ziet zij er met haar scherpe oog op toe dat overal de puntjes netjes op de i staan.

 

En niet te vergeten, de altijd aanwezigen op de Pitch-zondagen:

Rimke Lammerink

Rimke Lammerink, met haar Begeerlijke Beelden
Onze fotograaf, die tijdens de Podium Pitch-zondagen vastlegt wat wij zien, maar ook wat wij niet zien.

 

 

Nils Bierman

Nils Bierman, met zijn Puntige Potloden
Onze vaste tekenaar, die ongemerkt en in rap tempo het verhaal van de gast op één A-4ttje illustreert.